Logo AZM 2016 x700

 

♥ Stembevrijding 

bevrijd je stem je lichaam, je emoties, je ziel, jezelf!

 

Serena harmonium cacao sept 2020 wHeb je altijd al vrijer willen zijn in het maken van klanken, voel je dat er nog zoveel meer ruimte en vrijheid en stroming mogelijk is in jou?

Ont-dek je eigen klanken, de kracht van hoe klanken energie in beweging kunnen zetten en daarmee vastzittende emoties en blokkades vrij kunnen maken. 
Op een speelse en vrije manier mag je jouw waarheid laten klinken in het moment, aan de hand van een serie oefeningen en vanuit de intuïtieve en spontane stroom.

Verlang je ernaar om nog meer stralen, nog meer jouw plek in te mogen nemen, nog meer geraakt te worden en je ware essentie en stem met de wereld te delen? Om de kracht van de trilling van klank te ontdekken, om uberhaupt Jouw klank te mogen ervaren!

Mede via je stem kun je diepgaand genieten van je eigen Essentie, je Licht.
Dim het niet langer. De wereld wacht op je stralende stemgeluid.
In deze tijd is het meer dan nodig om onze waarheid te omarmen, te laten weerklinken en te stralen.
Laten we dit samen doen.

Mijn ervaring met zang en klank begon al in m'n vroege jeugd en bracht me via koorzang (mede Gospel), zangles, m'n eigen combo met oa soul en jazz, studiowerk, dinnershows en de Academie voor Lichte muziek naar uiteindelijk m'n ware passie: soundhealing, mantra's & devotionele muziek en klankconcerten.

Ervaring of een goede zangstem zijn niet nodig. Je ja is genoeg.

Ontmoeting van ca 1,5 u à € 85,- incl voor- en nagesprekje met thee.

streep AZM eind

www.awakingzensesmassage.com