Massages/ sessies en Tarieven

 

 Polarizing Zenses

Dit is een
energetische massage die de verschillende polen van het lichaam verenigt en balanceert. Dit zorgt ervoor dat de relatie tussen geest, emotie en lichaam wordt hersteld.
Wanneer een van de drie uit balans is, geeft dat een energie-ophoping, die ergens anders in het lichaam weer een tekort creëert. Door de massage worden blokkades opgeheven en wordt de energiestroom tussen de polen weer op gang gebracht.

Polariteitsmassage is een vorm van integratieve massage. Integratieve massage is ontspanningsmassage die goed te vergelijken is met de zorg die een moeder aan haar kind geeft: Ze wrijft over de zere plek (intuïtief), wiegt het kind (dynamisch) en legt haar hand op de zere plek (polariteit).

Integratieve massage combineert de massagetechnieken tot een vloeiend geheel, waarmee op eenholistische wijzeeen ontspanningsmassage gegeven wordt afgestemd op jouw behoeften van dit moment.

Door de polariteitsenergie langs demeridianente leiden, brengt ik de polen weer met elkaar in verbinding en kan de levensenergie vrij stromen. Dit voltrekt zich door mijn handen op verschillende reflexpuntenvan het lichaam te leggen en vervolgens, indien gewenst, de huid en de spieren te masseren met eenmassage-olie.

In dat geval maak ik gebruik van drie verschillende soorten aanrakingen, namelijk diepe massage, lichte aanraking zonder druk en niet-lichamelijke aanraking, waarbij de handen op korte afstand van het lichaam worden gehouden. Diepe massage kan geblokkeerde energie losmaken. Lichte aanraking en niet-lichamelijke aanraking polariseert de energie.

De massage wordt gegeven op een massagetafel en je kan zowel aangekleed als niet gekleed de massage ondergaan.

streep AZM eind

Uitwisseling: 1 uur € 60,- (* € 57,-)
1 ½ uur € 85,- (* € 80,75) (dit is gecombineerd met massage)
2 uur € 100,- (* € 95,-) (in combinatie met massage)
   
  In de avonduren vanaf 18 uur en evt. op weekenddagen geldt een toeslag van € 20,- op het totaalbedrag. 

 streep AZM eind

• Korting voor digitale betalers:
* Om betaling via de bank te stimuleren biedt ik een korting van 5 % op de totaalprijs van alles van mijn aanbod. Dit geldt alleen wanneer je 3 dagen of langer voor aanvang van de massage/sessie het bedrag kunt voldoen.

• Betalingsgegevens:
NL40 INGB 0006 9212 20 t.n.v Awaking Zenses Massage te Den Haag.
Vermeldt hierbij graag de soort sessie en de datum ervan!

  

Zie de voorwaardenTerug naar overzicht Massages & Tarieven