Massages/ sessies en Tarieven

 

• Access Bars 

Een effectieve, transformerende en diepgaande healingmethode.
De Access Bars-behandeling heeft een transformerende invloed op alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen op die je ooit hebt gehad en zoals bij een computer overtollige bestanden worden verplaatst naar de prullenbak, wordt ook jouw ‘systeem’ opgeschoond, geleegd en dan ontstaat er ruimte, kalmte, rust en vrijheid om te ontvangen.
Hoe zou je zijn wanneer je vrij was van al deze beperkingen - belemmeringen - blokkades van dit leven en van alle vorige levens?

Je mag tijdens de sessie rustig liggen en alles geheel passief en in stilte ondergaan. Na afloop kun je je wat licht in je hoofd en gedesorrienteerd voelen in de aanpassingsfase, alsof je een innerlijke massage hebt ontvangen. Het beste effect heeft de behandeling wanneer je een serie van ca 3 sessies ondergaat binnen enkele maanden, afhankelijk van je mogelijkheden.
Vanaf half december zal ik deze sessies van ca 2 uren aanbieden voor het kennismakingstarief van € 100,- Vervolgsessies zullen € 60 per uur kosten.

Maak je deze of komende week (voor 15 december) alvast een afspraak hiervoor en betaal je vooruit, dan betaal je € 90,- voor 2 uren.

Reserveer jij vast een plek voor jezelf? 

streep AZM eind

• Korting voor digitale betalers:
*Om betaling via de bank te stimuleren biedt ik een korting van 5 % op de totaalprijs van alles van mijn aanbod. Dit geldt alleen wanneer je 3 dagen of langer voor aanvang van de massage/sessie het bedrag kunt voldoen.

• Betalingsgegevens:
NL40 INGB 0006 9212 20 t.n.v Awaking Zenses Massage te Den Haag.
Vermeldt hierbij graag de soort sessie en de datum ervan!

  

Zie de voorwaarden - Terug naar overzicht Massages & Tarieven