Logo AZM 2016 x700

 

Massages/ sessies en Tarieven

 

• Soul Body Fusion

Terwijl je in het energieveld zit wordt de energie van je ziel meer in je lichaam gebracht. Dit proces wordt Soul Body Fusion genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Tijdens deze sessie waarin we tegenover elkaar zitten word je door mij omringd door een speciaal energieveld (2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen) van een hoge frequentie.

Wat mensen tijdens de fusion ervaren verschilt per persoon want er gebeurt precies wat nodig is. Er wordt op dat moment aangeraakt wat aangeraakt mag worden, gezien wat gezien mag worden. Veel mensen ervaren een tintelend gevoel dat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich vreugdevoller, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

Dit is een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten maar nooit een vervanging van een consult met of behandeling door je arts of hulpverlener.

De sessies kunnen allen in de praktijk plaatsvinden of online via Skype/evt. via de telefoon. (bij storing of wanneer je niet online kunt zijn)

Ik raad aan om minimaal 3 sessies te volgen maar meer of minder sessies zijn ook mogelijk.

Ook kun je deze sessie combineren met een ontspanningsmassage waarbij we de massage hiermee kunnen afsluiten. (niet gecombineerd met Tantra i.v.m. verschillende, heftige energievelden) Ik reken dan € 30,- extra bij de totale massagekosten.

streep AZM eind

Uitwisseling:         € 60,- voor de 1e Soul Body Fusion sessie in de praktijk (± 60 minuten) (* € 57,-)
€ 45,- voor de 1e Soul Body Fusion sessie via Skype (± 45 minuten)
€ 45,- voor vervolgsessies in mijn praktijk (± 45 minuten)
€ 30,- voor vervolgsessies via Skype (± 30 minuten)
Pakket van 3 praktijk sessies: € 140,- euro.
Pakket van 1 live sessie en 2 Skype sessies: € 110,-
Pakket van 3 Skype sessies: € 99,-
In de avonduren vanaf 18 uur en evt. op weekenddagen geldt een toeslag van € 20,- op het totaalbedrag. 

streep AZM eind

• Korting voor digitale betalers:
*Om betaling via de bank te stimuleren biedt ik een korting van 5% op de totaalprijs van alles van mijn aanbod. Dit geldt alleen wanneer je 3 dagen of langer voor aanvang van de massage/sessie het bedrag kunt voldoen.

• Betalingsgegevens:
NL40 INGB 0006 9212 20 t.n.v Awaking Zenses Massage te Den Haag. 
Vermeldt hierbij graag de soort sessie en de datum ervan!


Zie de voorwaarden -
Terug naar overzicht Massages & Tarieven