Logo AZM 2016 x700

 

Massages/ sessies en Tarieven

 

• Lomi Zenses

De traditionele strijk- en kneedkunst uit Hawaï is een echte aanrader om eens geprobeerd te hebben. Lomi is de Hawaiiaanse term voor massage en betekent “drukken, kneden, wrijven”. Er wordt niet alleen gemasseerd met de handen maar ook met het zachte gedeelte van de onderarmen. Hiervoor wordt er een dansritueel uitgevoerd op de huid.

Dit is een grondige en diepontspannende massage, die een effect kan hebben op zowel, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Lomi Lomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven. Het lichaam wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme. Vastgezette spanningen kunnen vrijkomen en gezondheid wordt gestimuleerd.

Een gemiddelde Lomi Lomi massage duurt 1 tot 2 uur. In die tijd wordt het lichaam van stress, angst en spanningen bevrijd.

Na de massage voel je je als herboren.

streep AZM eind

Uitwisseling: 1 uur € 70,-   
Deze massage is eveneens boekbaar met een extra masseur tegen een meerprijs.
  In de avonduren vanaf 18 uur en evt. op weekenddagen geldt een toeslag van € 20,- op het totaalbedrag. 

streep AZM eind

• Korting voor digitale betalers:
*Om betaling via de bank te stimuleren biedt ik een korting van 5% op de totaalprijs van alles van mijn aanbod. Dit geldt alleen wanneer je 3 dagen of langer voor aanvang van de massage/sessie het bedrag kunt voldoen.

• Betalingsgegevens:
NL40 INGB 0006 9212 20 t.n.v Awaking Zenses Massage te Den Haag.
Vermeldt hierbij graag de soort sessie en de datum ervan!

 

Zie de voorwaarden - Terug naar overzicht Massages & Tarieven