Massages/ sessies en Tarieven

 

• Lomi Lomi extra - Zensing water

Omdat veel mensen wat gespannen binnenkomen en een kopje thee dan niet altijd voldoende is om te “zakken” heb ik gemerkt dat een visualisatie voorafgaande aan de massage vaak goed werkt.

Deze visualisatie, of eigenlijk reizen in je geest, gaat over water en sluit daarmee helemaal aan op het waterthema in de Lomi massage; het beeld van watervallen over je lichaam, lieflijke beekjes en kolkende stroompjes hoort hierbij en dit komt terug in mijn bewegingen tijdens de massage die ik met een ruime hoeveelheid warme olie geef.

Na de thee ga je heerlijk uitgestrekt liggen op een matje en geef je je over aan klanken en aan mijn stem die je meenemen naar het water en je er in eenheid mee brengen, zachtjes wiegend op de golven van de oceaan. De oceaan die staat voor bewustzijn die jouw essentie omvat.

Door deze diepe ontspanning kom je in diepere bewustzijnslagen en kan de massage dieper doorwerken.

streep AZM eind

Duur: maximaal een half uur
Uitwisseling: € 20,- (* € 19,-) naast de totale massage-kosten
   
  In de avonduren vanaf 18 uur en evt. op weekenddagen geldt een toeslag van € 20,- op het totaalbedrag. 

 streep AZM eind

• Korting voor digitale betalers:
* Om betaling via de bank te stimuleren biedt ik een korting van 5 % op de totaalprijs van alles van mijn aanbod. Dit geldt alleen wanneer je 3 dagen of langer voor aanvang van de massage/sessie het bedrag kunt voldoen.

• Betalingsgegevens:
NL40 INGB 0006 9212 20 t.n.v Awaking Zenses Massage te Den Haag.
Vermeldt hierbij graag de soort sessie en de datum ervan!

 

Zie de voorwaarden - Terug naar overzicht Massages & Tarieven