Logo AZM 2016 x700

 

Activiteiten/agenda 2021

streep AZM eind Awaking Essence Coaching

Logo AEC webIk stel graag aan je voor de uitbreiding van mijn missie die vanaf 1 mei 2017 het levenslicht zag.
De geboorte van deze onderneming van zowel coaching als ondersteunend lichaamswerk kwam tot vrucht omdat ik zo nu en dan voor tracjecten van meerdere middagen gevraagd werd waarbij ik doelgericht aan thema’s kon en mocht werken. Dit vanuit bedrijven die de werknemer hierin ondersteunden.

Het accent van de invulling van de sessies ligt al lang niet meer op massage en omvat een heel scala aan meditaties, bewustwordingen en oefeningen die ondersteunend zijn aan waar iemand zit in zijn/ haar persoonlijke proces.

Informeer ook bij je werkgever of je bij mij een traject mag ingaan. De belastingdienst vergoed coachingssessies!

Heel graag ook tot Zens bij Awaking Essence Coaching. 

streep AZM eind

♥ Klankreis | 10 september 2020

Zondagmiddag 29 november van 14:00 tot 16:00 geven we een heerlijke klankreis in het mooie pand van Yoia in Schiedam.
Waar het nu zo hard nodig is om bij jezelf te blijven is volledige ontspanning een eerste vereiste om te kunnen onderscheiden in deze tijd wat voor jou waar is.

klankreis wOp de golven van de mannelijke en de vrouwelijke energie kun je die zondag ondergedompeld worden in klank. 
Shamanstisch Soundhealer Ron Jansen van Wiracocha bied deze klankreis aan, samen met Serena van Awaking Zenses met haar magische stem en energie.

   
Laat je onderdompelen in de warme van je hart, meereizend op de magische klanken.
Tijdens dit heerlijke klankhealing-concert stemmen Ron & Serena zich op intuïtieve wijze, met behulp van stem-improvisaties, Tibetaanse en Kristallen klankschalen, trommels, ratels, gongs en spirit-flutes af op de groep.
De afwisseling van klank en stilte nemen je mee op een innerlijke reis: een ontdekking en ervaring van jezelf of een thuiskomen bij jezelf.
Het klankbad nodigt uit tot het geven van ruimte aan gevoelens, emoties en kan leiden tot een diepe ontspanning. De intentie is heling voor elke deelnemer waarbij ieder op z’n eigen niveau en in z’n eigen tijd.

Het is een ligconcert. Er zijn matjes, dekens en kussens aanwezig. Neem eventueel je eigen kussen en of deken mee zodat je volledig kunt ontspannen. Draag makkelijk zittende kleding.

Entree: € 25,-
Waar: Yogastudio Yoia, Korte haven 125, 3111 BH Schiedam
Aanmelden: info@yoia.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.yoia.nl

www.praktijkwiracocha.nl

www.awakingzensesmassage.com

streep AZM tabel

• Magic Mushroom ceremony

Magic Mushroom ceremony w

Daal af in je eigen onderbewustzijn of stijg juist op naar andere, magische dimensies.
Onder de bezielende invloed van de Heilige kinderen die je op een speelse manier al dan niet onderbelichte delen van jezelf spiegelen.
Geef je in vertrouwen over aan deze reis en laat je verrassen.
Want 1 ding is zeker bij dit sacrament en sowieso in het leven: niets is hier zeker!

Begindatum: Za. 23-11, 16:00 incl. overnachting, lichte hapjes na de reis en ontbijt
Einddatum: 24-11, 12:00
Begeleiding: Serena & Ron
Locatie: De Bogen, Amsterdam
Uitwisseling: € 225,-
Opgave: Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pas na betaling is je plek gegarandeerd.

Zie hier de algemene voorwaarden voor je reservering: . . . .

Lees hier meer:
https://www.facebook.com/events/332140771045482/
Info Facebook

streep AZM 

Cacao-ceremonies 2019

Cacao data w

• zaterdag 11 mei, avond, 20.00-22.30 uur.
   locatie Zowat aan Zee, Keizerstraat 40b, Den Haag-Scheveningen

• maandag 17 juni, Volle maans-ceremonie
   i.s.m. Tineke Duys (www.ruimte-voor-ontwikkeling.nl)

   locatie Den Haag nog onbekend

• vrijdag 21 juni- Zonnewende (aanvang Zomer) 
   locatie mogelijk de Haagse duinen

• zaterdag 20 juli 
   locatie waarschijnlijk de Haagse duinen 

• zaterdag 17 augustus
   locatie waarschijnlijk de Haagse duinen

 

streep AZM eind

Yoga- en klankavonden

Serena shrutibox cirkel w

1x per 2 maanden op woensdagavond zal er een workshop plaatsvinden met yoga en mantra zingen. Mantra’s zijn de heilige teksten uit de Veda’s, vanuit het Sanskriet. De meeste mensen kennen de ayatri Mantra wel.

Ook heilige teksten van andere wereldvolken zullen aan bod komen. Zingen zorgt voor een betere ademhaling. De teksten zijn positief en voeden het brein met goede stofjes. Het samen zijn in de groep verhoogt de energie en geeft je een gevoel van ruimte en positiviteit.

Naast een zachte vorm van yoga werken we als groep met klanken, zingen we mantra’s die ik met de Indiase Shruti-box (een soort harmonium) begeleid en kun je ook heerlijk luisteren naar en volledig ontspannen in songs die ik zal brengen.

Ik bied deze avonden aan samen met mijn vriendin Nathalie Gerards; yoga-docent bij Namaya yoga, ademwerk-coach, masseuse en Free Spirit.  

Datum:

• woensdag 12 september 2018 om 20.30 tot ca. 21.45 uur
• woensdag 21 november 2018  om 20.30 tot ca. 21.45 uur
• woensdag 19 december 2018 om 20.30 tot ca. 21.45 uur
• woensdag 6 februari 2019 om 20.30 uur
• woensdag 13 maart 2019 om 20.30 uur
• woensdag 24 april 2019 om 20.30 uur
• woensdag 5 juni 2019 om 20.30 uur

Locatie:
Sinaasappelstraat 93, Den Haag in Zinaas. Vanaf het voorjaar bij goed weer kunnen wij uitwijken naar buiten, naar een mooie plek in de duinen. 

Investering: € 15,-
Aanmelden: kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annuleren: zie de voorwaarden van workshops/ events/ ceremonies ...

Meer over Nathalie en haar werk: https://www.namaya-yoga.nl/

streep AZM eind

New Moon Cacao Ceremonie

Klankbad wGeef je over aan wat is, laat los wat jou van je essentie weg houdt. Verbind je met je natuur en met je intenties voor wat voor jou van belang is in je leven voor deze nieuwe vurige en doelgerichte (Boogschutter)maan-cyclus welke de toon zetten voor de komende maand.. 

Met liefde laat ik je kennis maken met de helende werking die een groep, klanken en de plant-spirit kunnen hebben en geef ik heling, bewustwording en inspiratie door. Deze avond zullen we mediteren, lichte contact-oefeningen doen, ademen, chanten en en liggend genieten van een klankbad en de cacao tot ons nemen op ceremoniële wijze. Alles vanuit de innerlijke beweging van vrijheid en ruimte, want niets hoeft.
Datum: 7 december 2018
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: Deze wordt duidelijk zodra het aantal aanmeldingen helder is.
Bij een kleine groep zal de avond in mijn bescheiden Tantra-tempel in het Valkenboskwartier plaatsvinden, bij een groter aantal cacao-lovers wijken we uit naar een grotere groepsruimte in Den Haag. 
Opgave: Graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ter bekrachtiging daarvan mag je de betaling van € 35,- voldoen via NL40 INGB 0006 9212 20 t.n.v. Awaking Zenses Massage te Den Haag o.v.v. 'Cacao-ceremonie 7-12'.
 
streep AZM eind
 
Full Moon Cacao-ceremonie

Sfeerplaatje wLaat je raken in je Hart door de Cacao-Godin die het bewustzijn van deze plant behelst. Zij staat voor Compassie, voor verbinding met jouw/ de natuur, voor het eren van al wat leeft. In deze donkere maand laten we ons innerlijke Licht schijnen en vermeerderen door het samenzijn en zal de Volle Kreeftmaan daar ook een bijdrage aan leveren in kracht.

Met liefde laat ik je kennis maken met de helende werking die een groep, klanken en de plant-spirit kunnen hebben en geef ik heling, bewustwording en inspiratie door. Deze avond zullen we mediteren, lichte contact-oefeningen doen, ademen, chanten en en liggend genieten van een klankbad en de cacao tot ons nemen op ceremoniële wijze. Ervaar eenheid in energie, in samenzang en in aanraking. 
Alles vanuit de innerlijke beweging van ruimte, want niets hoeft.

Datum: 22 december 2018
Tijd: 20.00-22.30 uur
Locatie: Deze wordt duidelijk zodra het aantal aanmeldingen helder is. Bij een kleine groep zal de avond in mijn bescheiden Tantra-tempel in het Haagse Valkenboskwartier plaatsvinden, bij een groter aantal cacao-lovers wijken we uit naar een grotere groepsruimte in Den Haag. 
Opgave: Graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ter bekrachtiging daarvan de betaling van € 35,- voldoen via: NL40 INGB 0006 9212 20 t.n.v. Awaking Zenses Massage te Den Haag o.v.v. 'Cacao-ceremonie 22-12'.
 
streep AZM eind
 

Sacred Union

Sacred union staat voor eenheid. Voor het samenvallen met je oorspronkelijke natuur, je Hart, je innerlijke man en vrouw in de juiste balans.
Het gaat over eenwording met jezelf, met elkaar, met Spirit en het Universum.
Het is een middag om te leren verbinden met het leven zelf. Jezelf te openen om contact te maken met de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf en bij de ander.
We weven met Tantrische en Sjamanistische invloeden een middag waar salie en wierook zich mengen, waar een nieuwe wereld begint, waar overgave versus wilskracht in balans zijn, om vanuit die overgave moeiteloos en vrij te stromen, te klinken, te bewegen.
Je mag jezelf zittend of liggend op een matje overgeven aan een klankbad van onze stemmen en een diversiteit aan klankschalen , de drum en muziek-instrumentjes. We nemen de cacao op ceremoniëele wijze in, begeleid door klank, meditatie en de adem.
Sacred Union
Deze middag begeleid ik samen met Jos Kester, Sjamaan en schrijver, die jarenlang verbonden was aan de School voor Sjamanisme en tegenwoordig mannencirkels, zweethutten en cursussen in Sjamanisme en Zielevoeding aanbiedt.
Wil je graag komen, maar lukt deze middag je niet, dan volgen er waarschijnlijk nog velen meer, op diverse plekken in het land.

Datum: zaterdag 1 september 2018
Tijd: 13.00 - 18.00 uur
Locatie: in Zee van Licht, Hellingweg 98K te Scheveningen
Bijdrage: een open mind & hart en € 55,-
Let op!: er kunnen maximaal 15 zielen deelnemen i.v.m. de beschikbare ruimte van de locatie

Meer info & aanmelden via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
streep AZM eind
Tantra Jaartraining
 
De Tantra-jaartraining start vanaf maart en is t/m december in de Bogen in Amsterdam.
In 8 weekenden nemen we je mee vanaf de algemene leringen van Tantra naar de werking van het ego en de mind en via lessen in intimiteit en aanraking naar de man/ vrouw aspecten, eindigend met een viering van verlangen en van hart-openende ceremonies in de zweethut en met cacao en muziek.
  
Voor mijzelf was weinig zo transformatief in mijn leven als het pad van Tantra dat ik sinds 2008 bewandel. In intimiteit met anderen en met mezelf, in eigenwaarde, in het ego, in het herkennen en voelen van energiestromen is er aardig wat in beweging gezet en dat gaat oneindig door. 
Hier nemen wij, (Mona, ik en nog 2 mannelijke tantrics) je op verschillende theoretische en praktische manieren in mee, met oefeningen, meditaties, aanrakingen, visualisaties, rituelen en spel waarbij we er met zorg voor een ieder zijn vanuit een veilige, sacrale bedding.
  
Wil jij je persoonlijke groei en je liefdesleven een krachtige boost geven en durf je open de diepte in te duiken die altijd weer leidt naar Liefde zelf?
   
Meld je dan aan via: www.helemaalmona.nl

streep AZM eind

Zinneprikkelend ritueel rond Valentijn: Valentine's journey of light- for Lovers of Life!

In een veilige en gewijde setting brengen we je in een diepe overgave en nodigen we je uit om via je zintuigen een innerlijke reiste maken in een Tantrische verwenavond. Hierin worden de zinnen gestreeld via klankbad, geur en smaak, en soms ook word je letterlijk gestreeld. . . Dompel jezelf onder in deze heerlijke vrije creatie vanuit de magische synergie van Mona & Serena die deze innerlijke reis voor je laten ontstaan.

Dit alles in een mooie mix van beweging en verstilling, sacraal en speels, soms uitbundig, dan zacht, soms in jezelf en dan weer in (vrij) contact. Come deeper into your Zenses en vergroot je gevoeligheid, je ontvankelijkheid en daarmee je Extatische staat van Zijn!

We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen al is dat voor deze innerlijke reis niet strikt noodzakelijk...

Kosten zijn e50 en je deelname is bevestigd na betaling. (details volgen bij aanmelding)

Aanmelden kan via: info@awakingzensesmassage.com, met c.c. aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

streep AZM eind

www.awakingzensesmassage.com